Експозицію BODY WORLDS — "Всесвіт тіла" подовжено до 19 січня, це остання можливість побачити її на ВДНГ у Києві.

Виставка Всесвіт тіла стала шоком для тисяч відвідувачів

Унікальна експозиція справжніх людських тіл відкрила свої двері для киян наприкінці літа. Виставка викликала такий резонанс у суспільстві, що її власники – німецький анатом Гунтер фон Гаґенс та його команда – пішла назустріч українським організаторам і передивившись свій щільний гастрольний графік, знайшли в ньому для Києва ще кілька місяців. Це дозволило подовжити часові рамки експозиції до 19 січня.

Резонансний мистецький захід продовжено у Києві

На даний момент виставку вже встигли відвідати понад 100 000 небайдужих гостей: «Експозиція просто вражає!», «Вона змінила моє ставлення до власного тіла та здоров'я», «Виставка, яку повинен побачити кожен».

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За більш, ніж два місяці роботи BODY WORLDS — «Всесвіт тіла» дивувала й шокувала тисячі людей. Проте вже на початку зими у кожного бажаючого з'явиться можливість не тільки зануритися в анатомічну подорож, але й влаштувати нічну екскурсію виставкою.

1 грудня організатори влаштовують «Ніч в музеї». Серед тих, хто попередньо заповнить форму реєстрації, буде обрано усього 100 щасливчиків, які зможуть безкоштовно відвідати нічну авторську екскурсію експозицією та дізнатися про всі секрети людського тіла.

В контексті науково-освітньої виставки BODY WORLDS — «Всесвіт тіла» представлені справжні людські тіла та органи, збережені після смерті власників унікальним методом пластинації. Це нестандартний спосіб бальзамування, винайдений автором експозиції німецьким анатомом Гунтером фон Гаґенсом, завдяки даному методу всі розчинні жири та рідини в тілі після смерті замінюються полімерами. Такий спосіб дозволяє зберігати тіло на мікроскопічному та клітинному рівнях і залишатися у подібному стані протягом необмеженого періоду часу.

На київській виставці можна побачити експозицію під назвою «Цикл Життя». Вона наочно демонструє всі природні трансформації, яким піддається тіло протягом життя — від зачаття до глибокої старості; показує, як насправді виглядають хвороби і яку саме шкоду люди завдають своєму організму під впливом шкідливих звичок.

Нагадаємо, в будні виставка працює з 9:00 до 20:00, у вихідні — з 10:00 до

21:00. Квитки можна придбати онлайн, або на локації в касах.

Нагадаємо, виставка Body Worlds, на якій представлені справжні людські тіла, неодноразово ставала причиною скандалів і суперечок про моральність і етичність такого їх використання. Однак можливість показати механіку тіла "у дії" має безперечне освітнє значення.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у київському метро Шевченка перетворили в Термінатора: сплав вільнодумства і науки

Також портал "Знай.uа" писав про те, що активіст "Хорт" знищив виставку в київському метро на очах у пасажирів: відео. Раніше він був судимий за захоплення обласної адміністрації.