"Укрзалізниця" вляпалася у чергову неприємну історію - так у четвер, 7 листопада, невідомий повідомив про замінування потягу Львів-Дарниця.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Відповідна інформація з'явилася на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook.

"Вибухотехніки та правоохоронці перевіряють поїзд №744 Львів – Дарниця. Сьогодні близько 09:30 невідома особа повідомила про його замінування. Для проведення оперативних дій поїзд було зупинено о 09:37 на станції Обвідний. Пасажирів висаджено з поїзда. У поїзді знаходилося 420 пасажирів. Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася", - йдеться в заяві.

❗️Вибухотехніки та правоохоронці перевіряють поїзд №744 Львів – Дарниця. Сьогодні близько 09:30 невідома особа...

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще
Geplaatst door Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia op Donderdag 7 november 2019

Нагадаємо, наступного року Мінсоцполітики України запропонувало 16 офіційних вихідних у зв'язку зі святами. Дати вихідних занесли в постанову №133/0/206-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, для поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення будуть діяти нові терміни купівлі квитків. З 31 жовтня на деякі потяги "Укрзалізниці" квитки можна придбати за 60 днів до відправлення.

Також портал Знай.uа писав, що "Південна залізниця" провела два тендери на закупівлю двох автомобілів загальною вартістю 1,4 млн. грн.