У Києві знову зросли ціни на оренду житла. Інтерес до квартир почав рости ще наприкінці серпня, а восени посилився – позначається початок навчального року, новий сезон в бізнесі, відкриття нових компаній і виробництв у столиці. Про це повідомляє UBR, посилаючись на дані ріелторів.

За їх словами, попит на оренду житла в Києві в цьому році перевищує минулорічний на 15%. Через затребуваність ціни на оренду підскочили в середньому на 10-15%.

В середньому за орендовану квартиру в Києві потрібно викласти від 600 до 2,5 тис. дол. на місяць. У спальних районах оренда обійдеться в 400-700 дол. на місяць. Все залежить від будинку, його розташування, зручностей у квартирі.

Найбільше орендарів цікавлять невеликі «однушки» і «двійки» біля метро й університетів.

Нагадуємо, що у Києві активізувалися шахраї, які дурять людей під час обміну валют.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.