У Києві чоловік отруївся вяленою рибою, придбаною в одному із супермаркетів мережі АТБ, розташованому на вул. Полковника Потєхіна. Про це розповіли у Держслужбі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Як зазначається, небезпечний продукт «Товстолобик в’ялений патраний, 1 ґатунку» був виготовлений ТОВ «ТАМАКО ІНВЕСТ», зареєстрованим у селищі Хутори Черкаського району Черкаської області. У рибі виявили зразки ботулотоксину, у хворого діагностовано ботулізм.

У зв’язку із небезпекою подальшої реалізації зазначеної продукції її продаж було заборонено.

Нагадаємо, що у Києві зачинили на невідомий термін супермаркет мережі АТБ. Адже саме в ньому працівники Госпродподтребслужби виявили смертельну хворобу – ботулізм.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.