Під Києвом в аеропорту "Бориспіль" прикордонники спільно з поліцією затримали 51-річного громадянина Російської Федерації, який перебував у розшуку за скоєння низки тяжких злочинів.

Аеропорт Бориспіль

Про це повідомили у прес-службі поліції Київської області.

У повідомленні йдеться, що під час транспортування до СІЗО чоловік втік.

Небезпечний злочинець з Росії втік по дорозі в СІЗО

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У поліції додають, що чоловіка розшукували в Росії. Він вчинив ряд тяжких злочинів і був оголошений в розшук. В аеропорту його затримали і склали протокол затримання в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, для екстрадиції.

Зловмисника затримали у аеропорту

Особливі прикмети: зріст 170 сантиметрів, худорлявої статури, виголені вікі, коротке русяве волосся, коротка борода чорного кольору.

Був одягнений у спортивний костюм чорного кольору, коричнева куртка.

Нагадаємо, що київські поліцейські спіймали двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла та обікрала відомого журналіста.