У Києві невідомий на мотоциклі під'їхав до авто, поклав на дах невідомий предмет і поїхав. Предмет незабаром вибухнув. Внаслідок цього загинув пасажир машини.

Поліцейські ввели операцію "Сирена" для розшуку мотоцикліста.

Потужний вибух забрав життя людини, ГУ НП

Інцидент стався в середу, 6 листопада, близько 21:40 у Святошинському районі міста Києва. Чоловік на мотоциклі поклав невідомий предмет на машину марки Mercedes-Benz (власниця – киянка Островська, 1985 р. народження).

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В результаті вибуху кілька людей також отримали травми. Зокрема, Сало Ігор Володимирович, 1962 р. н., (займається фармацевтичним бізнесом) і гр. Воловик Сергій Анатолійович, 1985 р. н., а також загинув гр. Єрченко С. (охоронець).

Потужний вибух забрав життя людини, ГУ НП

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення та надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.