Під Житомиром батьки спалили рідну дочку щоб отримувати грошову допомогу.

Про це повідомляє інформаційний портал "УНІАН".

5-річна Даша з Житомира з народження страждала серйозними захворюваннями – у неї був вроджений правосторонній параліч Ерба і диплегія нижніх кінцівок. Її вилучили з рідної сім'ї, коли їй було півтора року і передали прийомним батькам, так як маля постійно били. Але через півроку Дашу вирішили повернути батькам.

Коли дівчинку повернули, побої не припинилися й у серпні 2018 року вітчим Даші вдарив її по голові кулаком, вона впала і втратила свідомість. Через кілька годин дівчинка померла.

Щоб не втрачати матеріальну допомогу від держави батьки дівчинки вирішили приховати факт її смерті і злочин вітчима, вони спалили її.

Через деякий час волонтери, а також прийомна мама дівчинки, у якої Даша прожила півроку, почали турбуватися про здоров'я дівчинки. У будинок до горе-батькам нагрянули представники різних служб. Батьки зізналися у скоєнні злочину.

Під Житомиром батьки спалили рідну дочку Фото: РБК-Україна


Правоохоронці встановили, що вітчим під час сварки вдарив 5-річну доньку кулаком по голові, від чого вона втратила свідомість і впала.

"Мати, перебуваючи в злочинній змові з батьком, сприяючи скоєнню жорстокої розправи над дочкою, сховала тіло дівчинки. Виявивши, що дитина померла, батько в будинку розпалив вогонь у печі, спалив тіло дочки, а попіл і залишки викинув в річку", - сказано в матеріалах справи.

Так як батьки приховали смерть дитини, а у неї був статус інвалідності, вони підробили документи і використовували їх для отримання соціальних виплат.

Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа , в Одесі накрили маршрутчика-камікадзе з "липовими" правами: кожна поїздка могла стати останньою.

Знай.uа писав, вибух гранати в центрі Києва забрав два життя: з'явилося відео з іншого ракурсу.