У Києві одіозний співробітник Генпрокуратури створив аварійну ситуацію на дорозі, а потім ще й накинувся із погрозами на правоохоронців, які його зупинили. Про це повідомили у пабліку "Київ Оперативний".

За інформацією пабліку, чоловік назвався Ігорем Муканом, співробітником Генпрокуратури України, який раніше вже потрапляв до гучного скандалу через те, що облаяв та принизив колегу. Його було звільнено, однак Мукан подав касаційну скаргу, щоб його поновили на роботі.

Поліцейські двічі пропонували Мукану пройти алко-тест, однак той відмовився проходити процедуру, через що його затримали та звинуватили у керуванні автомобілем у стані сп'яніння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Одіозний співробітник Генпрокуратури, Київ Оперативний

Нагадаємо, раніше палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.