У Києві з обшуками прийшли до піцерії Pizza Veterano, організовану ветеранами Антитерористичної операції на Донбасі. Про це розповів один із засновників закладу Леонід Остальцев, опублікувавши відеозвернення у Facebook

За його словами, обшуки пройшли у вівторок, 5 листопада, у закладі, розташованому на вул. Софіївській, 8. Він розповів, що рішення про обшук видано "самим «чесним і справедливим» судом світу – Печерським". При цьому поліція, «не пояснюючи причин» спочатку прийшла додому до матері співзасновника піцерії – Дмитра Терешенка.

Як виявилося, Терещенка ні в чому не підозрюють, але припускають, що він може щось знати про замах на вбивство жителя Івано-Франківської області. Підозрюваного в замаху ветерана АТО Владислава Грищенка Остальцев дійсно знає.

Під час обшуків у піцерії правоохоронці вилучили «подарункові кинджал і тесак, три патрона і мобільний телефон». Остальцев додав, що співробітники силових органів вели себе чемно, не грубили і не хамили. Їх пригостили чаєм та бутербродами.

Неприємно про це говорити але краще я розкажу ніж хтось перекрутить. Записую це відео, виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформ просторі. Сьогодні у піцерії на Софіівській 8 був обшук. Ухвалу на цей обшук надав найчесніший і найсправедливіший суд світу - печерський. Одразу пара уточнень: - двері виламали у Дімаса вдома а не в піцерії - по ухвалі мене проконсультували і тепер я знаю що слідак цю ухвалу просив

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Leonid Ostaltsev op Dinsdag 5 november 2019

Нагадаємо, що з'явилася інформація, контррозвідка Служби безпеки України запобігла незаконне переправлення вогнепальної зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі правоохоронці два роки відслідковувати зловмисників, які підривали місцеві банкомати. І вже днями поліцейським вдалося провести резонансне затримання.

Також портал Знай.uа писав, що Державне бюро розслідувань проводить обшуки в будинку колишнього нардепа від "Блоку Петра Порошенко" Аркадія Корнацького.