Копи провели обшук у київській піцерії Pizza Veterano, власником якої є ветеран АТО Дмитро Терещенко. Про це повідомив ветеран Донбасу і засновник Pizza Veterano, Veterano Coffee Леонід Остальцев на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Pizza Veterano

"Сьогодні у піцерії на Софіївській, 8 був обшук. Постанову на цей обшук дав самий чесний і найсправедливіший суд світу - Печерський", - повідав Остальцев.

Також він сказав, що копи не висунули жодних звинувачень, а тільки изьяли подарунковий кинджал, офіційно куплені патрони і мобільник.

Неприємно про це говорити але краще я розкажу ніж хтось перекрутить. Записую це відео, виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформ просторі. Сьогодні у піцерії на Софіівській 8 був обшук. Ухвалу на цей обшук надав найчесніший і найсправедливіший суд світу - печерський. Одразу пара уточнень: - двері виламали у Дімаса вдома а не в піцерії - по ухвалі мене проконсультували і тепер я знаю що слідак цю ухвалу просив

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще
Geplaatst door Leonid Ostaltsev op Dinsdag 5 november 2019

До того ж, київські працівники МВС прибули з обшуками до ексдобровольцю "Правого сектора" Інні Грищенко і її чоловікові, учасника боїв за ДАП Владислав Грищенко. Про це повідомляється на сторінках їхніх друзів.

Слід підкреслити, що копи почали обшук в 6 ранку в квартирах, де живуть зазначені люди, і в житло матері Інни Грищенко.

Більш того, обшук пройшов ще і в квартирі волонтера "Євдокії Бандеровки".

"Обшуки і репресії вже почалися! У воїнів і їх сімей", - написала Анна Широкова.

Нагадаємо, що з'явилася інформація, контррозвідка Служби безпеки України запобігла незаконне переправлення вогнепальної зброї.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі правоохоронці два роки відслідковувати зловмисників, які підривали місцеві банкомати. І вже днями поліцейським вдалося провести резонансне затримання.

Також портал Знай.ua писав, що Державне бюро розслідувань проводить обшуки в будинку колишнього нардепа від "Блоку Петра Порошенко" Аркадія Корнацького.