Японська транснаціональна корпорація Sony оприлюднила рекламний ролик ігрової консолі PlayStation 4. Дане відео знімали в Києві. Про це повідомляє The Village України.

Скріншот, реклама PlayStation 4

Так, зйомки рекламного ролика проходили ще в серпні 2019 року протягом чотирьох днів на 3 головних локаціях, а саме на Спортивній площі (біля метро "Палац спорту"), на парковці ТРЦ "Україна" та поблизу університету КПІ.

Також інші сцени знімали в павільйоні. Для зйомок укладачем сцени були залучені аж 300 чоловік масовки і 23 каскадера.

На цьому проекті в кадрі розбили 20 машин, а для сцени з крахом стіни у ванній довелося зламати 11 стін.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в рамках публікації свого квартального фінансового звіту компанія Sony також поділилася інформацією про продажі своїх ігрових консолей PlayStation 4.

Як повідомляв портал Знай.ua, Sony дала пограти автору статті на PS5 з допомогою Dualshock, який буде використовуватися в наступному поколінні. Після цього користувачі дізналися ще більше корисної інформації, і ось чому.

Також портал Знай.ua писав, що для всіх абонентів платного сервісу PlayStation Plus компанія Sony приготувала приємний сюрприз.