Відомо, що в Україні нічна температура повітря у вівторок, 5 листопада, не опустилася нижче +12,3 градусів за Цельсієм і, таким чином, попередній рекорд 1930 року був повторений. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

У Києві зафіксували температурний рекорд

Так, за минулу добу в понеділок, 4 листопада, в Києві було зафіксовано цілих 2 температурних рекорди. Після полудня стовпчики термометрів показували до +17,6 градусів тепла, що на 2,7 градуса більше від попереднього максимального значення температури для цього дня, який був зафіксований ще в 1957 році.

Слід зазначити, що середньодобова температура повітря становила +12,9 градуси за Цельсієм, що на 0,6 градуса вище попереднього температурного рекорду, який тримався з 1996 року.

До того ж, згідно з кліматичними даними таке значення відповідає 21 вересня.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Києві зафіксували температурний рекорд

Нагадаємо, що люди вірили в те, що птахи 5 листопада можуть заспокоїти землю своїм співом. Тому, проводили різні обряди, пов'язані з тим, щоб забезпечити добрий урожай у наступному році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталка Діденко повідомила, якою буде погода у вівторок. День пройде сиро, вітряно, але тепло. В Україну заходить атмосферний фронт, що передує відразу трьом циклонам: Zend, Benedikt і Arne.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи склали гороскоп на 5 листопада для всіх знаків Зодіаку.