У турецькій авіакомпанії Pegasus Airlines, яка завоювала славу досить бюджетного авіаперевізника, планують запустити регулярні рейси за маршрутом Київ - Даламан (Туреччина) з 27 квітня по 23 жовтня 2020 року.

Авіарейси Київ-Даламан

Про це проінформував представник турецького аеропорту Рустамжона Ахмедзоду.

У повідомленні сказано, що вильоти заплановані тричі на тиждень - по понеділках, середах і п'ятницях. Квиток на перший рейс з поверненням через тиждень буде коштувати близько 50 євро (тариф тільки з ручною поклажею 8 кг або майже 60 євро, якщо до цього додати 20 кг багажу).

За словами Ахмедзоди, на київську частоту мають намір поставити Airbus A320 на 180 крісел. Разом з тим регулярну програму по цьому маршруту ставлять вперше, тож у киян з'явилася прекрасна можливість частіше відпочивати на берегах сонячної Туреччини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадуємо, Укрзалізниця на 12, 13 та 14 жовтня анонсувала додаткові рейси Київ — Львів, Київ — Дніпро, Одеса — Дніпро та Одеса — Львів.

Як повідомляв портал Знай.ua, вимальовується кримінальне правопорушення, скоєне групою осіб.

Також Знай.ua писав про те, що на Центальному вокзалі в Києві депутатську кімнату вирішили переробити на зал очікування для військових.