На Житомирщині невідомий чоловік напав з молотком на депутата від політичної партії "Народний Рух України" Овруцької районної ради Анатолія Круковського.

Про це повідомляє "Хвиля" з посиланням на публікацію глави Житомирської обласної організації "Народний Рух України" Олега Лагнюка у Facebook.

У повідомленні йдеться, що невідомий зловмисник увірвався в будинок Круковського та побив його загорнутим у целофан молотком.

"2 листопада в 00 час. 50 хв. в будинок голови Овруцької районної організації Політичної партії "Народний Рух України", депутата районної ради Анатолія Круковського, вибивши вхідні двері, увірвався невідомий і намагався вбити його. Знаряддям тортур бандит використовував молоток обгорнутий целофаном. Удар був нанесений в сантиметрі від скроні. Врятувало Круковського те, що в цей час в іншій кімнаті була його сестра, депутат Овруцької районної ради Ольга, яка і прийшла йому на допомогу. Разом вдалося витіснити нападника", — шокував Лагнюк.

2 листопада в 00 год. 50 хв. до помешкання голови Овруцької районної організації Політичної партії «Народний Рух...

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще
Geplaatst door Олег Лагнюк op Zondag 3 november 2019

Політик окрім того додав, що обласна організація Народного Руху за цим фактом готує звернення в Головне управління СБУ області.

Разом з тим у відділенні Національної поліції Житомирській області повідомили, що потерпілий не подавав заяву. При цьому подія зареєстрована Овруцьким відділенням поліції за повідомленням у Facebook. За місцем проживання депутата працює слідчо-оперативна група.