У Києві під будівлею Офісу президента України пройшла акція "Рік без Каті", її приурочили до річниці з дня смерті активісти Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє інформаційний портал "Країна".

У Києві ввечері, 4 листопада під Офісом президента зібрався натовп городян на акцію "Рік без Каті". На цій акції були присутні близько 300 осіб, віком від 25 років.

У Києві пройшла акція

Охорону порядку на заході забезпечували близько 20 поліцейських. А під будівлею "Будинок з химерами" встановили екран з написом "Рік без Каті". Також під Офісом президента встановили "червону лінію" на честь пам'яті Гандзюк.

У Києві пройшла акція


На захід прийшли й найближчі Катерини Гандзюк, а зокрема її батько. Він розповів, що запрошував на акцію і президента України Володимира Зеленського, але він так і не з'явився.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Києві пройшла акція


"Помінялася влада, новий прокурор, нове СБУ заспокоїли нас, але ніяких дій ми не бачимо і все закінчується псевдобрифингом. Я запрошував на сьогоднішню акцію президента, щоб він пам'ятав Катю, він пам'ятав, що на активістів в нашій країні продовжують нападати, але він не прийшов", - розповів батько активістки.

Нагадаємо, Мангер відкидає звинувачення і готовий пройти перевірку на детекторі брехні.

Як повідомляв "Знай.ua" у час проведення засідання з обрання запобіжного заходу адвокат підозрюваного Мангера заявив про непублічну роботі Гандзюк на СБУ.

Також "Знай.ua" писав, що праворадикали планують захопити Херсонська облрада.