Моторошний інцидент поставив Київ на вуха у ніч з 4 на 5 листопада - так стало відомо, що у Подільському районі міста патрульним надійшов виклик про нещасний випадок за адресою психіатричної лікарні імені Павлова.

Психіатрична лікарня імені Павлова

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на інформацію правоохоронців.

Трагедія сталася близько дванадцятої ночі. За інформацією поліції, дві пацієнтки - дівчата 15 та 17 років, вистрибнули з вікна відділення психіатричної лікарні, щоб втекти. В результаті стрибка наймолодша постраждала. Її екстрено госпіталізували.

Ще дві дівчини зникли, але пізніше у поліції з'ясували, що вони прямують до своєї тітки. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, насильство в притулку "Світанок": психологи нагрянули в установу з перевіркою, українці не можу прийти до тями

Як повідомляв раніше Знай.ua, жертви знущань одеського притулку заговорили, вiд подробиць холоне кров: "Кулаки, шокер i презервативи"

Також Знай.ua писав про те, що викидали з 9 поверху і сміялися: у Кам'янському малолітні тирани влаштували катівню сонним малюкам.