Цими днями у Києві в одному із супермаркетів вели одне цікаве нововведення. Відтак, у магазині з'явилася можливість оплати товару власним лицем на касах самообслуговування. Відповідне відео виклав на власній Facebook-сторінці менеджер Visa по роботі з торговельно-сервісними підприємствами Олексій Власенко.

Як відзначається, відтепер, аби оплатити свої покупки у мережі супермаркетів "Велика кишеня", покупцю достатньо подивитися в камеру, розташовану над монітором. Спочатку вона просканує його обличчя і порівняє його з наявними зразками в базі даних. Зауважимо, точність розпізнавання є не ідеальною та становить всього 99,3%.

"В основі сервісу - технологія FaceID від ПриватБанку. Щоб почати нею користуватися, необхідно зробити Селфі в додатку Приват24 і прив'язати до фото свою банківську карту Visa", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що в коментарях під дописом люди жартують, та кажуть, що "торгувати лицем" набуло зовсім іншого значення.

[embed]https://www.facebook.com/alexey.vlasenko.3/videos/2693150900752742/?__xts__

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом".

Як повідомляв Знай.ua , в Одесі накрили маршрутчика-камікадзе з "липовими" правами: кожна поїздка могла стати останньою.

Знай.ua писав, вибух гранати в центрі Києва забрав два життя: з'явилося відео з іншого ракурсу.