У понеділок вранці, 4 листопада, в Києві по вулиці Трускавецькій знайшли тіло невідомого чоловіка, яке лежало поблизу затоки перед входом в приватний будинок. Особа померлого поки що не встановлена.

Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

НП у Києві

Правоохоронці проінформували, на вигляд чоловікові близько 30 років, жодних документів при ньому не знайшли. Поруч з тілом виявили кілька грошових купюр, а на обличчі була SIM-карта. За словами поліції, слідів насильницької смерті не виявлено.

При цьому правоохоронці звернули увагу на те, що взуття чоловіки стояло за рогом, а він лежав в одних шкарпетках, які були повністю чисті, незважаючи на те, що навколо грунт. Далі причину смерті і деталі того, що сталося, буде з'ясовувати слідчо-оперативна група.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки".

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.