У Києві 3 жовтня хмарна погода протримається увесь день. Вночі очікується сильний дощ. До ранку він повинен послабшати, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише до вечора, попереджає сайт Sinoptik.

Повітря в цей день не прогріється більше, ніж до 13 градусів тепла, проте вночі заморозків не буде.

За останні 130 років 3 листопада найтепліше було в 1984 і 1999 роках – до 16.6° вище нуля. А в 1979 році в Києві фіксували рекордні -12.7° морозу.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобного Іларіона Великого. У народі говорили: «У листопаді мороз набуває поважного вигляду». Наші пращури примітили: якщо 3 листопада стоїть ясна безхмарна погода — це ознака скорого швидкого зниження температури.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.