На київських школярів з грудня цього року чекає транспортне ноу-хау - їм почнуть масово видавати електронні учнівські квитки, замовити які можна буде з наступного тижня листопада через додаток Kyiv Smart City.

електронний квиток
електронний квиток

Про це повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

"Електронний учнівський квиток почнемо масово видавати з грудня 2019 року. Він буде персоналізованим, на якому будуть міститися фотографія дитини і його дані. За допомогою такої картки школярі зможуть безкоштовно їздити в транспорті", - наголосив чиновник.

Окрім того Назаров додав, що замовити електронний учнівський квиток можна буде у додатку Kyiv Smart City вже з наступного тижня листопада.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, штрафи за відмову перевозити пільговиків відтепер в Україні стали вищими більш ніж у шість разів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з-під кранів киян потече дивна рідина, що потрібно знати.

Також портал Знай.ua писав, в Україні змінилися процедури видачі водійських посвідчень, підготовки водіїв та акредитації автошкіл.