У Києві відбулося відкриття гей-клубу G-Club Versace, однак на шляху планів організаторів закладу стали орендодавці – вони відключили електроенергію. Про це повідомляє «КиївПрайд» в Instagram.

За словами організаторів клубу, власників ТРЦ обурив характер закладу. На наступний же день після відкриття вони зажадали закрити клуб, обізвавши його відвідувачів «п***рами», а сам заклад – притоном.

«Ми не прокажені! З сьогоднішнього дня Променад центр відключив подачу електроенергії з вимогою негайно закрити клуб. Клуб, який з учорашнього дня відкрив двері для ЛГБТ спільноти. Переговори, крім насмішок і образ, нічого не дали», - пишуть організатори.

Вони не мають наміру закривати клуб, але його робота поки припинена.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що правоохоронці Харкова затримали 17 осіб після масових зіткнень в місті під час проведення ЛГБТ-хода “Харків-прайд”, повідомляє портал “Ліга Новини”.

Як повідомляв портал "Знай.uа" затятий гомофоб опинився гомосексуалом.

Також "Знай.uа" писав, вінничан засікли на ЛГБТ-параді в Чехії.