Зняти квартиру в Києві може здатися складною і дорогою справою. Однак ціни на квартири в Києві не завжди кусаються. Про це розповів «Інформатор», посилаючись на дані сайтів, що пропонують оренду житла в столиці.

У листопаді цього року ціни на житло в Києві помітно коливаються, проте знайти бюджетний варіант – цілком реально. Все залежить від стану квартири, її віддаленості від центру міста і транспортних розв'язок.

Наприклад, однокімнатне житло відчутно подорожчало, не залежно від розташування. Квартиру далеко від метро можна зняти і за 8 тис. грн в місяць, трохи ближче до центру – вже 9 тис. грн. На Печерську, елітному районі столиці, за однушку просять від 25 тис. грн в місяць, і це не найдорожчий варіант.

Двокімнатну квартиру в Києві можна зняти за 11-14 тис. грн на місяць, не залежно від ремонту. Якщо пошукати, можна знайти і більш дешеві варіанти, і недалеко від зупинки транспорту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Вартість оренди трикімнатної квартири в Києві стартує від 13 тис. грн в місяць, але це відмінний варіант для тих, хто вирішив знімати житло компанією.

Нагадуємо, що у Києві активізувалися шахраї, які дурять людей під час обміну валют.

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.