У Києві правоохоронці затримали працівницю туристичної фірми, яка не тільки обманювала своїх клієнтів, а й заробила на цьому понад мільйон гривень. Зловмисниця спочатку брала гроші за організацію поїздок за кордон, а потім скасовувала рейс, на якому й мали летіти пасажири. Так, жінка встигла ошукати 30 людей.

Як відзначається, ще починаючи з травня цього року, до поліції звернулися кілька десятків жителів Києва, які в туристичному агентстві замовили відповідні послуги, але так і не отримали їх, витративши гроші.

Зауважимо, що потерпілі раніше вже користувалися послугами даної турфірми, тому цього разу не укладали договорів на передачу грошей і отримання послуг. Зазвичай, гроші просто перераховувалися на банківську карту.

Як з'ясувалося, підприємством керувала 34-річна жінка, яка брала гроші за путівки, а коли наближався термін поїздки - тур скасовувався, при цьому гроші клієнтам так ніхто і не повертав. Відтак, зловмисниця ошукала людей на понад 1 300 000 гривень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також суд розгляне цивільні позови потерпілих про відшкодування матеріальної шкоди.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.uа писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.