У Києві десятки котів і одна собачка виявилися зачиненими в квартирі. Їх передала волонтерам власниця житла – жінка, яка знімала квартиру, кудись зникла. Про це розповіли в "Кото-Ярмарку" на Facebook.

За словами волонтерів, тварин залишили без їжі і води. Вони виснажені, страждають від проблем з суглобами. Потрібно відзначити, що з 40 котів майже всі – породисті, песик – породи йоркширський тер'єр.

Всім тваринам потрібен притулок і допомога. Забрати собі улюбленця може будь-хто.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.uа писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.