У Києві, в парку "Перемога" на Дарниці, жителів столиці радують ручні білки. З настанням перших холодів тварини потягнулися до людей у пошуках їжі, повідомляють у КП УЗН Дніпровського району.

Комунальники нагадали, що білочки полюбляють лісові горішки, але їх можна підгодовувати і жолудями, і насінням хвойних дерев ялин, сосен, кедрів; грибами і зерном. Дуже голодна білка не проти поїсти жуків, жаб, яєць, пташенят або ящірок.

Якщо ви збираєтеся на прогулянку в парк, візьміть з собою кілька горішків – пухнасті красуні будуть вам вдячні.

Київський парк окупували білки

Нагадаємо, ми писали про історії кинутої білочки, яка змінилася до невпізнання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український фотограф Сергій Полюшко завоював серця користувачів мережі серією неймовірних портерів тварин.

Також Знай.uа писав, у місті Бохольт на заході Німеччини стався незвичайний випадок. В об'єктив радара, який фіксує порушення швидкості, потрапив голуб. Відповідне фото пернатого порушника з'явилося в мережі.