У Києві 31 жовтня сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранці піде дрібний сніг, але ще в першій половині дня він закінчиться. Більше сюрпризів від погоди не передбачається, обіцяє сайт Sinoptik.

Вдень температура повітря не підніметься вище 1° тепла, ввечері заморозки до 2° морозу.

За останні 130 років 31 жовтня найтеплішим був у 1926 році - 20.5° тепла, а найхолоднішим – у 1920 році, майже 18° морозу.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святого апостола і євангеліста Луки. З цього дня світло швидко спадає. Довгота дня не перевищує 9 годин. Наші пращури 31 жовтня заглядали у криниці, щоб дізнатись погоду на найближчий час: перед морозом вода у криниці і річках піднімається, перед дощем – опускається.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, буде бабине літо і коли чекати його настання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.