У Києві 22 грудня з 14:00 до 16:00 відбудеться справжній Різдвяний парад. Організатори першого Borjomi Параду обіцяють незабутнє видовище з феєрверками, 10-метровою платформою, сотнями учасників в яскравих нарядах, запальною музикою та конкурсами. Про це повідомляє «Інформатор».

Як наголошується, подібні паради напередодні новорічних свят проводяться практично в усьому світі. Україна вирішила не відставати від світових тенденцій.

За словами Оксани Панкіної, співорганізатора проекту, над його організацією вже працюють режисер, хореографи, костюмери. Створювати костюми буде відомий художник Леся Патока, режисером-постановником стане Слава Жила. У проведенні параду організаторів підтримує Департамент культури КМДА.

Спостерігати за парадом абсолютно безкоштовно зможуть всі бажаючі, авторів найкрутішого і найбільш яскравого костюма чекає приз. Стартує хода з вул. Володимирської і завершиться на Софіївській площі.

Нагадаємо, що Кабмін вирішив порадувати українців додатковими вихідними. Так, міністри рекомендують роботодавцям переглянути вихідні дні для працівників на новорічні свята 2019/2020 і значно збільшити період відпочинку для українців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua гороскоп найбільш емоційних знаків Зодіаку, дратуються без причини.

Також Знай.uа писав, як ведуть себе закохані знаки Зодіаку.