На Київщині підліток влаштував ДТП, у якій із ним постраждали ще двоє неповнолітніх. Про це розповіли в поліції області.

Як повідомляється, двоє дітей 14 років і один 15-річний хлопець з села Крячки Васильківського району вирішили покататися на авто Toyota Prado, але не змогли втримати керування машиною.

В результаті аварії юний водій загинув, а його друзі потрапили в лікарню з важкими травмами. Поліція розслідує інцидент за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Підлітки на Toyota влаштували смертельне ДТП

Нагадаємо, що у Львові некерований легковик "припаркувалася" у будинок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Олександрівському проспекті Харкова відбулося серйозне ДТП. Автомобіль ВАЗ-21011 врізався в ліхтарний стовп.

Також портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті сталася смертельна аварія за участю вантажівки і пішохода. ДТП сталося сьогодні вночі між Тисменицею та Івано-Франківськом.