На сайті "Prozorro" з'явилися нові тендери на ремонт житлових будинків, загальна вартість яких становить 75 мільйонів гривень. Стало відомо, в яких будинках замінять ліфти, відремонтують покрівлю та сходові майданчики.

Голосіївський район

Так, на заміну ліфтів витратять 15 мільйонів 125 тисяч 650 гривень. До кінця наступного року встановить нові ліфти, датчики охорони, а також переговорні пристрої. У машинному приміщенні укладе лінолеум, встановлять вікна і двері, а в шахті ліфта пофарбують стіни і стелі. Адреси ремонтних робіт:

  • проспект Академіка Глушкова, 14 (1 під'їзд);
  • проспект Академіка Глушкова, 15 (1 під'їзд);
  • проспект Академіка Глушкова, 34 (1 під'їзд);
  • проспект Академіка Глушкова, 45 (1 під'їзд);
  • вулиця Антоновича, 125-А (1 під'їзд);
  • проспект Голосіївський, 19 (2 під'їзд);
  • вулиця Новопироговская, 27 (1 під'їзд).

Будівництво бюветного комплексу на проспекті Голосіївському, 5-15 буде коштувати 4 мільйони гривень. Там пробурять свердловини, прокладуть трубопроводи, встановлять насосну станцію і фільтри для очищення води, облаштують бювет, встановлять паркан і вуличні світильники, а також посіють газони.

Дарницький район

До кінця листопада на вулиці Вірменській, 1/9-до на встановлять нові металопластикові двері. Вартість ремонту – 47 130 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дніпровський район

Капітальний ремонт покрівлі на вулиці Павла Тичини, 9 виконають за 1 мільйон гривень. Там укладуть 2 101 кв. м. рулонної покрівлі і замінять ковпаки на димових, вентиляційних трубах до 20 грудня поточного року.

На установку 26 металопластикових дверей на вулиці Райдужній, 3 витратять 423 тисяч 858 гривень. Більш того, в під'їзді відремонтують штукатурку і пофарбують стіни до кінця 2019 року.

Послуги з техобслуговування 1 422 ліфтів у житлових будинках Дніпровського району обійдуться в 19 985 мільйонів 457 тисяч гривень. Забезпечать безпечну і безперебійну роботу ліфтів, а також проведуть ремонтні роботи до кінця наступного року.

На вулиці Челябінській, 7 облаштують спортивний майданчик за 1 мільйон 399 тисяч 360 гривень. До 20 грудня поточного року на футбольному полі покладуть штучну траву і гумову крихту, поставлять футбольні ворота, захистять майданчик парканом, а також встановлять лавочки.

Дарницький район

На проспекті Бажана, 12 встановлять 200 металопластикових дверей, а також пофарбують стіни за 843 415 тисяч гривень. Будівельні роботи завершать до 20 грудня поточного року.

Оболонський район

Капітальний ремонт сходових клітин на вулиці Героїв Дніпра, 22-а виконають за 290 тисяч 600 гривень. Відремонтують цементні підлоги, покладуть лінолеум і встановлять плінтуси до 31 грудня поточного року.

На вулиці Героїв Дніпра, 47 і на вулиці Маршала Малиновського, 3 відремонтують мережі водопостачання та каналізації за 1 мільйон 287 тисяч гривень. До кінця року прокладуть сталеві та поліетиленові труби, а також підключать їх до існуючих мереж.

Печерський район

На ремонт сходових клітин на вулиці Великій Васильківській, 101 (під'їзди 1 і 2) витратять 392 тисячі гривень. До кінця року в під'їздах пофарбують стелі, стіни, сміттєпровід, батареї, поручні, перила та огородження, а також ізолюють і накриють електропроводи гіпсокартонними плитами.

У провулку Ипсилантиевском, 3 (1-й під'їзд, 1 поверх) відремонтують місця загального користування за 71 тисячу гривень. Там укладуть керамічні підлоги, встановлять пандус, наклеять протиковзкі накладки на сходи, вставлять нові двері, пофарбують стіни, а також повісять LED-світильники до 31 грудня цього року.

Подільський район

На вулиці Василя Порика, 15 (під'їзди 1, 3) встановлять нові ліфти за 4 мільйон 964 тисячі 576 гривень. Ліфти обладнують переговорним пристроєм та датчиком охорони, в машинному приміщенні повісять світильники, покладуть лінолеум, встановлять вікна та двері, в шахті ліфта пофарбують стіни і стелі. Роботи завершать до 31 грудня наступного року.

На заміну вікон на вулиці Юрківській, 34-А витратять 72 тисячі 917 гривень. В будинку встановлять 8 металопластикових вікон, підвіконня і віконні сливи, а також поштукатурят і пофарбують укоси до кінця цього року.

Капітальний ремонт електрощитової на вулиці Тульчинській, 3 виконають за 123 тисячі 113 гривень. В під'їзді замінять електропроводку, встановлять освітлювальні щитки, вимикачі і перемикачі, і повісять LED-світильники до кінця року.

На капітальний ремонт асфальту прибудинкових територій на вулиці Межовій, 4, а також у провулку Быковском, 7 і 9-А виділять 907 тисяч 637 гривень. Там покладуть новий асфальт і встановлять бордюр до кінця року.

Святошинський район

На проспекті Перемоги, 93 встановлять 15 нових дверей за 237 тисяч 138 гривень. До кінця року в під'їзді відремонтують штукатурку укосів і пофарбують стіни.

На капітальний ремонт сходових клітин на вулиці Синьоозерній, 2-Б та на вулиці Академіка Туполєва, 3-А виділять 194 тисяч 200 гривень. Відремонтують штукатурку, пофарбують стелі і стіни до кінця року.

Капітальний ремонт мереж центрального опалення на бульварі Ромена Роллана, 4 виконають за 500 тисяч гривень. До кінця року в будинку прокладуть нові трубопроводи водопостачання та утеплять їх поліетиленом.

На Святошинській площі, 1 відремонтують вхідні групи під'їздів за 144 тисяч 458 гривень. Над під'їздами укладуть нову рулонну покрівлю, навішають водостічні труби, лійки і коліна, пофарбують фасади, в самих під'їздах відремонтують цементні підлоги і облицюють ступені керамічною плиткою до кінця року.

На поточний ремонт вхідної групи під'їзду на проспекті Перемоги, 114/2 виділять 74 тисячі 445 гривень. До 21 листопада поточного року в під'їзді пофарбують стіни, стелі, двері, металеві решітки, огорожі, батареї і труби. Більш того пофарбують фасади будівлі і відремонтують ганок.

На техобслуговування 1 647 ліфтів в житлових будинках Святошинського району виділять 22 мільйони 550 тисяч 019 гривень. До кінця 2020 року перевірять і підтримають ліфти в робочому стані, а також будуть прибирати кабіни ліфта раз на тиждень.

Солом'янський район

Капітальний ремонт електрощитової на вулиці Єреванській, 9 виконають за 117 тисяч гривень. У під'їздах 2, 3 і 4 встановлять нові автомати, прокладуть сталеві труби для проводки, протягнуть електропровід, а також повісять LED-світильники до кінця цього року.

Шевченківський район

На проектні роботи по капітальному ремонту приміщень першого поверху на вулиці Богдана Хмельницького, 51-Б виділять 99 тисяч 400 гривень. До кінця року підрядник представить проектний план, в якому передбачити встановлення вентиляції з клімат контролем і гідроізоляцію підлоги і стін.

Поточний ремонт мереж гарячого водопостачання на проспекті Перемоги, 18 обійдеться у 130 тисяч гривень. В будинку прокладуть нові трубопроводи водопостачання до кінця року.

Нагадаємо, що харківські дорожники оригінальним способом вирішили проблему, з якою зіткнулися під час укладання асфальту.

Як повідомляв портал Знай.ua, у середу кілька районів Дніпра тимчасово залишаться без електропостачання.

Також портал Знай.ua писав, що у Вінниці завершили будівництво нового підземного контейнерного майданчика на вулиці Мурі.