У вівторок, 29 жовтня, під Києвом у Васильківському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Toyota Prado. В результаті перекидання машини в селі Крячки загинув 14-річний хлопець. Ще 2 підлітків потрапили до лікарні. Про це повідомляє прес-служачи поліції Київської області

Так, дана аварія сталася приблизно об 11:00. За даними копів, 14-річний хлопець взяв у свого батька позашляховик для того, щоб покататися. Він разом зі своїми двома товаришами 14 і 15 років рухалися по сільській дорозі і перекинулися. В результаті удару підліток, який перебував за кермом – загинув. Ще 2 хлопця були госпіталізовані. На місці події працювали екіпажі поліції, медики та слідчо-оперативна група. За фактом аварії порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Копи з'ясовують подробиці інциденту.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові некерований легковик "припаркувалася" у будинок.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Олександрівському проспекті Харкова відбулося серйозне ДТП. Автомобіль ВАЗ-21011 врізався в ліхтарний стовп.

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті сталася смертельна аварія за участю вантажівки і пішохода. ДТП сталося сьогодні вночі між Тисменицею та Івано-Франківськом.