У Києві відновила роботу пекарня Good Bread from Good People, де працюють люди з ментальною інвалідністю. Відповідна заява з'явилася на офіційній сторінці пекарні.

"У понеділок наші хлопці вже наділи фартухи, включили печі і до вечора випікали кекси. Так, ми переїхали і знову працюємо", - повідомили на Facebook.

Друзья, у нас хорошие новости! В понедельник наши ребята уже надели передники, включили печки и до самого вечера пекли...

Geplaatst door Good Bread from Good People op Dinsdag 29 oktober 2019

Раніше Good Bread from Good People просили фінансової підтримки через те, що їм потрібно було змінити приміщення. У пекарні замовили понад 200 кексів і просто переводили гроші, завдяки цьому вдалося зібрати 140 тис. грн. За словами власників пекарні, вони витратили 70 тисяч на оренду і переїзд, а решту відклали - невдовзі вони отримають безкоштовне приміщення, де планують ремонт.

Як відомо, у вересні пекарні довелося закритися через те, що їх попросили покинути приміщення.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, маршрутників притягнуть до відповідальності, тепер пільговики у безпеці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі запрацювала інклюзивний майданчик для особливих дітей.

Також портал Знай.ua писав, педагогам виділять по 4 тисячі євро, тільки є одне "але".