На Київщині рятувальники врятували четверолапого улюбленця.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Київщини.

Рятувальники ДСНС Макарівського району 28 жовтня врятували цуценя. В 19:47 їм надійшло повідомлення про те, що в селі Копіївка на вулиці Зарічна щеня застрягло у паркані.

Рятувальники з'ясували, що голова пухнастика застрягла в металевому паркані приватного двору. Він не міг вибратися самостійно. Щоб звільнити цуценя, рятувальники використовували гідравлічні ножиці.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

На місці події працювали 2 людини особового складу та 1 одиниця техніки. Зараз життю і здоров'ю цуценяти нічого не загрожує, його передали господарям.

Як повідомляв Знай.ua, дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.