У Києві в одній із квартир вода полилася прямо з стелі, і зіпсувала меблі і паркет.

Про це в соціальній мережі Facebook в спільноті "Нивки разом" написав Артем Схейбал.

У Києві в будинку на Нивках в одній з квартир вода полилася прямо зі стелі. Через цю надзвичайну подію зіпсувалися меблі і паркет.
Артем Схейбал, розповів, що така НП сталася відразу ж після того, як включили опалення. На щастя, він опинився в цей момент вдома і зміг запобігти ще більшому збитоку.

"Прорвало трубу і нас затопило, а буквально через кілька хвилин звалилася стеля. Це добре, що канікули і ми були вдома, а то залило б весь стояк до першого поверху. Воду перекрили, але що робити нам напередодні зими? Стеля і меблі зіпсовані, найімовірніше паркет набухне", - написав він.

Нагадаємо, що на Франківщині попереджають про те, що в річках може піднятися рівень води.

Як повідомляв портал Знай.uа Львів перетворюється на Венецію! Саме так заявив у прямому ефірі "Народного толк-шоу" головний архітектор Львова Юрій Криворучко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що блогер показав українцям, як виживають пенсіонери на останні копійки: "Крик душі...", відео