Через те, що в столичних школах почастішали випадки проникнення сторонніх, в школах Києва посилять заходи безпеки.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Незабаром у всіх школах Києва посилять заходи безпеки. Це пов'язано з тим, що в останній час у столиці почастішали випадки, пов'язані з проникненням сторонніх людей у приміщення навчальних закладів.

"Безпека наших дітей — це найголовніше і для цього доступ на територію шкіл сторонніх осіб треба максимально обмежити, а доступ батьків зробити системним, чітким та максимально організованим", заявив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.


Валентин Мондрієвський просить батьків віднестися до цього з розумінням, адже у них одна мета - захистити дітей. Щоб підвищить безпеку в школах місцева влада має намір залучити до роботи "Муніципальну охорону".

Мондрієвський підкреслив, що доступ на територію школи повинен бути один для всіх. Зокрема, йдеться про пред'явлення документів, що підтверджують особу та про фіксацію входу і виходу сторонніх людей.

Нагадаємо, у багатьох українських школах дітей погано навчають англійської мови. Чому українцям важко дається англійська, і як зробити навчання більш ефективним?

Як повідомляв Знай.ua , моторошна трагедія в поїзді Львів: засуджений до довічного зек убив молодого конвоїра.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, в Україні зафіксували новий випадок дифтерії: зробив щеплення 2 року назад.