Авіакомпанія Scandinavian Airlines повернулася в Київ і відкрила новий прямий рейс.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У жовтні в міжнародному аеропорту "Бориспіль" приземлився літак Scandinavian Airlines з Осло. Цей рейс став першим для авіакомпанії за останні 8 років. Тепер ця компанія пропонує всім бажаючим прямим рейсом дістатися до Норвегії.

Scandinavian Airlines буде здійснювати регулярні рейси з Києва в головний аеропорт Осло-Гардермуен три рази на тиждень: по вівторках, четвергах і суботах. Час у дорозі становитиме 2 години 50 хвилин. Найдешевші квитки можна придбати за 111 євро в обидві сторони.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вісім років тому SAS виконувала регулярні рейси з Копенгагена в Київ. Але 25 березня 2011 року вони пішли через нерентабельність.

Нагадаємо, раніше з-за туману поверталися з Болгарії одесити побували в чотирьох країнах.

Також Знай.ua писав, що президент МАУ повідомив українцям сумні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".

Портал Знай.ua повідомляв, що дика парочка в літаку влаштувала пікантну сцену, борт ледь витримав: "Стюардеса майстер", відео 18+.