У Києві затримали небезпечного злочинця, який підсипав жертвам клофелін і грабував їх.

Про це повідомляє "112. ua".

У Києві правоохоронцям вдалося затримати 45-річного іноземця, який підсипав жертвам клофелін і грабував їх. Чоловік два місяці тому приїхав в столицю і орендував квартиру подобово. У поліції розповіли, що зловмисник, користуючись безпорадністю своїх жертв забирав у них мобільні телефони, ювелірні вироби і гроші.

Правоохоронці розповіли, що жертвами злочинця стало декілька осіб. Так нещодавно до них звернулася 41-річна киянка і повідомила, що після вживання напоїв з чоловіком, з яким недавно познайомилася, втратила свідомість. Після того, як вона прийшла до тями то була вже без телефону карт і грошей. З такими ж заявами до правоохоронців звернулися ще троє іноземців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі, зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Суд обрав затриманому запобіжний захід - утримання під вартою.

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардійця.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.