У Києві розпочинає свою роботу «Різдвяна фабрика мрій» - святкове містечко, яке розмістять у другому павільйоні. Про це розповіли в «Інформаторі».

Нова локація відкриється вже 2 листопада. Відвідувачам обіцяють різдвяний настрій, незвичайні пригоди і власну ялинкову іграшку.

Проект належить Клавдіївській фабриці ялинкових прикрас. За казкою, в містечку живуть ельфи, які вміють виконувати бажання. Одні діти просять іграшки і солодощі, і ці бажання швидко виконуються. Іншим потрібне здійснення заповітної мрії, і з такими завданнями ельфам доводиться потрудитися.

Організатори проекту обіцяють море сміху та посмішок, чарівні пригоди і гарний настрій всім, хто приєднається до ельфів у святкові дні.

Локація працюватиме з 2 листопада по 1 грудня і з грудня по 19 січня. Вартість квитка – 200 грн.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у київському метро Шевченка перетворили в Термінатора: сплав вільнодумства і науки

Також портал "Знай.uа" писав про те, що активіст "Хорт" знищив виставку в київському метро на очах у пасажирів: відео. Раніше він був судимий за захоплення обласної адміністрації.