У столиці відбудеться масштабне оновлення. Відтак, Київська міська адміністрація познімає старі камери відеоспостереження на вулицях та відремонтують. Відповідні роботи, які обійдуться у 53 млн 419 тис. грн, проведе через підрядників КП "Інформатика", про це пише Інформатор Гроші.

Як відзначається, згідно з тендерною документацією, у Києві демонтують 107,9 км оптоволоконного кабелю і 64,6 км електропроводів. А також знімуть 2 075 оглядових камер і поворотних камер з супутніми деталями.

Потім, як передбачається, їх відремонтують, щоправда, вже не за гроші з цього тендеру. Окрім цього, їх стане менше - 1 780 оглядових і поворотних відеокамер по всьому місту. Підряднику також потрібно буде простежити, щоб камери працювали

Нагадаємо, що за результатами аудиту міської програми "Електронна столиця", проведеного Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА у КП "Інформатика", що займає відеокамерами, у Києві виявили порушень в роботі на 36,78 млн грн.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одеси: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".