Під Києвом стався резонансний злочин. Так, невідомі, представившись працівниками СБУ і поліцейськими, серед білого дня викрали людину. Вони, погрожуючи зброєю, заштовхали потерпілого в авто Volkswagen Transporter та втекли. Щоправда, один із перехожих помітив викрадення та повідомив правоохоронцям, які одразу ввели план "Перехоплення".

Вже пізніше правоохоронці виявили у Києві автомобіль, за кермом якого був 27-річний чоловік, причетний до викрадення. Під час обшуку машини, поліцейські знайшли та вилучила зброю, дозвільні документи, радіостанцію.

Також розшукали копи і другого нападника. Ним виявився 31-річний киянин, раніше судимий за скоєння розбійного нападу і нанесення смертельних тілесних ушкоджень.

Щодо потерпілого, то ним виявився 30-річний киянин. Зловмисники забрали спочатку в нього 2500 гривень, а потім, побивши, змусили написати боргову записку на суму 90 000 доларів, після чого відпустили.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Наразі суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, що у Харкові біля супермаркету “Восторг” на вулиці Клочківській пролунали постріли.