Погода у Києві 25 жовтня буде похмуро, але дощу не очікується. Туман, що тероризує Україну другий тиждень поспіль, не розвіється. Про це попереджає сайт Sinoptik.

Температура вночі – 9-11 градусів тепла, вдень – 13-15 градусів вище нуля. За останні 130 років 25 жовтня максимально тепло було в 1921 році (21.1°), а найхолодніше – в 1959 році (-5.7°).

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святих Прова, Тараха і Андроника. У минулі часи в цей день наші пращури спостерігали за зірками і гадали по них про погоду і врожай. Яскраві зорі обіцяли мороз; тьмяні - відлигу; сильне мерехтіння зірок синіми відтінками - сніг і зміну погоди; а якщо зірки палали - бути вітрам і сухому року.

Як повідомляв раніше Знай.ua погода на початок тижня: жовтневе літо намертво вчепилося в Україну

Також Знай.uа писав про те, що Вінниця перетворилася на туманний Альбіон, моторошно і чудово: фото.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще