Цими днями під Києвом трапився жахливий випадок. Так, під відділення однієї пошти невідома жінка викрала тримісячну дитину. Щоправда, після дня пошуків немовля вдалося відшукати. Наразі над жінкою відбудеться суд.

Як повідомляється, зухвале викрадення сталося в селищі Коцюбинське. Там зловмисниця забрала немовля з коляски, поки його мама була в відділенні пошти, і поїхала з чоловіком на сірому Lanos.

Вже протягом дня завдяки зусиллям правоохоронців столиці і області вдалося затримати викрадачку і малюка. Наразі їй вже оголосили про підозру. А вже в п'ятницю, 25 жовтня, Ірпінський суд обере запобіжний захід для 26-річної Анастасії Поліщук, яка раніше служила в зоні АТО та отримала там контузію.

В даний момент їй загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. Саме таку санкцію передбачає частина 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, американські бомбардувальники з'явилися над Чорним морем, українці завмерли: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа офіцери НАТО оцінили тренування українських військових: видовищні кадри.

Знай.uа писав, у бійців ООС з'явився унікальний план по поверненню Донбасу: що готують захисники України.