Вже з п’ятниці, 25 жовтня, у Києві розпочнеться опалювальний сезон. Про це розповів столичний градоначальник Віталій Кличко в інтерв’ю радіо «Київ».

За його словами, на те, щоб запустити київську систему теплопостачання, яка є найбільшою в Європі, на повну силу, знадобиться від семи до 10 днів.

Він додав, що наступного тижня у столиці очікується похолодання, тому дати тепло киянам – необхідно. Щоб сезон пройшов без критичних аварій, КП «Київтеплоенерго» вже замінило понад 80 км старих труб.

Крім того, запевняє Кличко, не виникне проблем із закупівлею газу – всі необхідні договори вже укладено.

Нагадаємо, що в Маріуполі офіційно стартував опалювальний сезон. Однак, тепло в будинки городян почне надходити тільки з 24 жовтня. Першими опалення отримають жителі Центрального району, а потім всі інші, повідомляє прес-служба Маріупольської міськради.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.