У Києві попрощалися з екс-нардепом і міністром аграрної політики Тарасом Кутовим. Прощання із загиблими в результаті авіакатастрофи політиком пройшло в Клубі Кабінету Міністрів, передає «Інформатор».

Серед тих, хто прийшов провести Кутового в останній шлях, були не тільки друзі та родичі, а й усі, кому не байдужа їх втрата.

Над закритою труною нардепа ридали його мати і дочка. Із співчуттями прийшли на церемонію екс-міністри і колеги померлого: Роман Насиров, Андрій Рева, Павло Розенко, Лілія Гриневич, Володимир Омелян, В'ячеслав Кириленко, Євген Нищук, Ігор Жданов. Насиров прийшов разом зі Златою Огневич.

Трохи пізніше прибув київський градоначальник Віталій Кличко, Володимир Гройсман та голова МВС Арсен Аваков.

43-річний нардеп загинув 21 жовтня за штурвалом вертольота, що прямував з Києва до Полтави.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, 21 жовтня в аварії вертольота на Полтавщині загинув ексміністр АПК Кутовий.

Як повідомляв портал Знай.uа за інформацією поліції, загиблий Кутовий сам пілотував саморобний гелікоптер

Також Знай.uа писав, очоливши міністерство аграрної політики, Тарас Кутовий розробив унікальну програму, завдяки якій Україна зможе отримувати зерно в кількості сто мільйонів тонн на рік.