Неприємний інцидент стався у столичному супермаркеті «Фуршет»: один із покупців буквально наступив на щура в торговому залі. Про це свідок, він же журналіст Антон Страшко, розповів на сторінці у Facebook.

За його словами, великий щур без жодних перешкод бігав магазином, мандруючи з одного відділу до іншого. Наостанок тварина зарилася у коробку з ваговим печивом.

Перечепився через щура в супермаркеті))) Через бруд і хамство зазвичай проходжу повз супермаркет Фуршет - Furshet біля дому, але вчора було лінь йти в інший. Зайшов і не розминувся із великим щуром, який біг з ряду до іншого ряду. Збив його трохи з маршруту, але він не розгубився і побіг в алкогольний відділ. Потім в коробку з печивом. Працівники сказали, що у них живе не один щур, а ціла родина - більше 5. Вобщім контактний ЗОО-Фуршет на районі)))

Geplaatst door Anton Strashko op Dinsdag 22 oktober 2019

На зауваження клієнта працівники магазину відповіли, що у маркеті мешкає не один щур, а ціла родина.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що фермери одного поселення в Нігерії побачили біля своїх будинків гігантську змію. Її живіт буквально розпирало від того, що знаходилося всередині.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчений і екстремал Адам Торн провів неймовірний експеримент. Він дозволив пітону вкусити себе за лікоть, щоб показати, що буває після укусу і наскільки сильним є біль.

Також портал Знай.ua писав, що в один із супермаркетів Харкова прийшов покупець, на шиї якого відпочивав двометровий пітон.