Страшна аварія під Бучею, в якій загинула відома модель Instagram Олена Кузавова, обростає новими подробицями. Про це розповіли в dtp.kiev.ua.

Зазначається, що після ДТП постраждала перебувала в стані травматичного шоку, і так і не опритомніла. Прибулі на місце аварії медики зробили все можливе, щоб врятувати їй життя.

У мережі також з'явилося відео моменту зіткнення, на якому видно, як по дорозі рухається велика кількість мотоциклів. За ними їдуть машини. За кермом Volkswagen Golf, який влаштував ДТП, перебувала жінка, в крові якої виявили алкоголь. Вона посварилася з чоловіком, і в серцях різко звернула ліворуч.

За словами дочки загиблої, її мати кремують, а прах будуть зберігати на Байковому кладовищі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Буча. Провожают в последний путь мотоциклистку Кузавини. Она умерла вскоре после дтп, смерть констатировали уже в Бучанской райбольнице. После столкновения она была в состоянии необратимого травматического шока и в сознание не приходила. Кто то гнал на скорую, но они сделали все по протоколу а качали еще больше чем указано по документам. Не надо обвинять людей зря. Можно долго спорить кто же прав и виноват, погибшим и искалеченным людям от этого не легче. Мы нашли двух свидетелей данного дтп, надеемся, поможет средствию. В любом случае, не спешите, цените жизнь и одевайте/надевайте качественный экип. Автомобилисты, заранее включайте поворотники, смотрите по зеркалам и не разворачивайтесь через двойную сплошную. Это 40% тяжелых дтп с мото... Приносим соболезнования родственниками и друзьям погибшей.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, що українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві переповнений тролейбус спалахнув, як свічка: пожежу гасили всією вулицею, але безрезультатно.

Також портал Знай.uа писав, що батько влаштував дітям катівню в підвалі: 9 років змушував чекати кінця світу, фото.