У Києві у вівторок, 22 жовтня, внаслідок вибуху загинули двоє чоловіків. Одним із них був ветеран АТО Віктор Дегтярьов із позивним Сенсей, повідомляє «Обозреватель», посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що 53-річний Дегтярьов командував групою спецпризначення "Купол", яку ж сам і створив. Другим загиблим став 42-річний охоронець офісу.

У поліції розповіли, що військовослужбовець часто бував у барі ProRock, а у вечір загибелі посварився із охоронцем. Саме Сенсей приніс гранату, яка вибухнула в його руці.

Вибух не лише вбив обох чоловіків, але й поранив дівчину, яка перебуває в реанімації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктор Дегтярьов

Нагадаємо, потужний вибух прогримів на заводі на Рівненщині.
Вибух прогримів у пгт Клевань Рівненської області на місцевому підприємстві, яке займалося виготовленням фарб. Вибух сприяв розповсюдженню пожежі, яку довелося ліквідовувати рятувальникам місцевої пожежної частини.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 жовтня, в селі Віліне в тимчасово анексованому Криму вибухнулв КамАЗ.

Також Знай.ua писав, дівчинка загинула від вибуху смартфону.
Дівчинці було всього 14 років. Вона ввечері поставила телефон на зарядку і за попередньою інформацією заснула, слухаючи музику через навушники. Під ранок смартфон перегрівся і його батарея вибухнула. Школярка отримала травми, несумісні з життям і загинув на місці.