Жетони для полати проїзду в метро залишатимуться в обігу, повідомляє портал “Обозреватель” з посиланням на Київський метрополітен.

Як повідомляється, вивести жетони з обігу мали до листопада нинішнього року, але з’ясувалось, що система “Е-квиток”, яка прийде їм на зміну, потребує доопрацювань, в тому числі — через постійні збої в роботі.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Тому жетони та паперові квитки продовжуватимуть працювати паралельно з новими картками “Е-квиток”. За словами представника Київського метрополітену, виведення з обігу жетонів та паперових квитків триватиме до кінця наступного року.

Нагадуємо, що нові правила проїзду в метро, які готується прийняти місцева влада Києва, викликали суперечливу реакцію з боку пасажирів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua під Києвом пройде шоу кінних лучників

Крім того, Знай.ua писав про те, що в Львові введуть е-квиток: коли запрацює і скільки коштує.