У Києві на кількох вулицях міста з кранів потече брудна вода.

Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

В ніч з 22 на 23 жовтня у Києві проведуть планову профілактичну промивку мереж холодного водопостачання. У Київводоканалі розповіли, що в цей період не варто митися водою і використовувати її для приготування їжі.


Профілактична промивка буде проведено з 23:00 до 01:00.

В зону робіт потраплять мережі за адресами:

вулиця Данченко (Бортничі);
вулиця Харченко (Бортничі).

Перед використанням необхідно спустити воду. Якщо візуально вона прозора і не має стороннього запаху, то використовувати її безпечно. Промивка необхідна для того, щоб вода не застоювалася і не погіршується її якість.

Нагадаємо, що оператори системи розподілу перед опалювальним сезоном почали розсилати споживачам дивні платіжки, вимагаючи протягом трьох днів після отримання повідомлення погасити заборгованість.

Як повідомляв портал Знай.ua, у прес-службі НКРЭКУ розповіли, що робити, якщо вам почали надходити платежі за електроенергію, в яких вам повідомили про неіснуючу за фактом заборгованості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Вінниці у компанії постачальника електричної енергії "Енера" справжній переполох. Городянам було нараховано неіснуючі борги.