У Києві вже другий день поспіль погана видимість через густий туман. Щоб уникнути трагічних випадків, в аеропорту Жуляни скасували кілька рейсів.

Про це повідомляє інформаційний портал "nv.ua".

У вівторок, 22 жовтня, Міжнародний аеропорт Київ ім. Сікорського (Жуляни) скасував низку авіарейсів через туман. Зокрема скасовані рейси до Варшави, Берліна, а також Риму.

Варто відзначити, що затримуються кілька внутрішніх рейсів, серед них рейси авіакомпанії Мотор Січ до Дніпра і Одеси.

Онлайн-табло


Що цікаво, авіаперевізники вирішили скасувати рейси в приватному порядку, так як через туман є величезний ризик для життя. Свої рейси скасували авіакомпанії Wizz Air, Alitalia, Delta, Etihad і Air Serbia. Рейси інших авіакомпаній вилетіли без затримок.

За станом на 9:15 ранку в міжнародному аеропорту Бориспіль ніякі рейси не були скасовані.

Нагадаємо, що в понеділок, 21 жовтня, Київ накрив густий туман, через поганий видимості в аеропортах "Жуляни" і "Бориспіль" перенесли виліт кількох рейсів.

Як повідомляв раніше Знай.ua в Раді прийняли доленосне рішення щодо аеропорту в Дніпрі: подробиці

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що в Європу за смішними цінами: Ryanair влаштував грандіозний розпродаж авіаквитків