Відомий ірландський лоукостер Ryanair оголосив про осінній розпродаж квитків на авіарейси з України. Інформацію про це надає сайт avianews.com.

Розпродаж триватиме до 20 жовтня, ціни на квитки з Києва, Харкова, Львова та Одеси вказані від 14,99 євро. Однак, на сайті йдеться, що на момент публікації матеріалу на багато рейсів з України були доступні квитки по 10 євро в одну сторону.

Осіння акція стосується рейсів з листопада 2019 року по травень 2020 року. У вартість квитка входить перевезення ручної поклажі з габаритами до 40х25х20 см. Для того, щоб взяти з собою більше ручної поклажі, доведеться сплатити послугу "Пріоритетна посадка". Зазначено, що така послуга дозволяє взяти з собою предмет з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 10 кг.

Забронювати квитки можна на сайті авіакомпанії. Квитки з Києва можна купити до таких міст як Братислава, Варшава (Модлін), Краків, Катовіце, Познань, Софія, Штутгарт.

Як повідомляв Знай.ua, Ryanair запускає десятки нових рейсів з України.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Ryanair влаштував розпродаж квитків за смішними цінами

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що вже наступного літа Харків з Берліном та Лондоном зв’яжуть прямі авіарейси.